Beginnen

Graag wilde ik een plek om alles wat ik doe en gedaan heb op te verzamelen. Voor mezelf, om een overzicht te hebben en ook om te delen bij wijze van portfolio. Vandaar deze website, gebouwd door Mart van der Kruis en ingevuld door mijzelf. 

Het leuke aan muziek en podcasts maken en dan met name het maken van opnames is dat het blijvend is. Dit in tegenstelling tot live optredens, waar dingen vervliegen. Daarom vind ik het mooi dat de dingen ik deed op een rijtje terug te vinden zijn. Hopelijk kan ik hier nog een hoop mooie dingen aan toevoegen komende jaren. 

Het werk wat ik doe is soms erg onoverzichtelijk. Ik heb mijn werk met Elke, ik wil zelf ook van alles en ik geef ook nog muziekles en doe andere projecten. Daarom vind ik het soms lastig om de focus te houden bij wat ik het liefste doe: creatief bezig zijn. Dingen maken en mezelf en anderen daarmee inspireren. Ik hoop dat deze website eraan bijdraagt dat ik wat gerichter bezig ben met mijn eigen projecten. In ieder geval is er nu een mooie plek waar ik mooie dingen op kan verzamelen!